4 Nisan 2014 Üniversite Öğrencileri Çalıştayı

(Etkinlik Albümümüz)  İZMİR- 3. MEB-MAGİT Matematik Eğitimi Uygulamaları Üniversite öğrencileri Çalıştayımız “Matematiksel Modelleme ve Simülasyonu Öğrenme ve Öğretme” temalı olarak Prof. Dr. Rita Borromeo Ferri ve Prof. Dr. Andreas Meister' ın sunumları ile gerçekleştirilmiştir. Tüm katılımcılarımıza ve yardımları için MAGİT Gönüllülerine teşekkür ederiz.
 

Mathematical Modelling-Matematiksel Modelleme Buca Eğt.Fak

(Etkinlik Albümümüz) MAGİT Derneği olarak Buca Eğitim Fakültesi'n de 23.09.2013 tarihinde 2. Matematik Eğitimi Uygulamaları Çalıştayımızın 4. ve son etkinliğini, Japonya'dan davet ettiğimiz Doç. Dr. Akio Matsuzaki'nin güzel uygulamaları ve Buca Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencilerinin candan katılımları ile gerçekleştirdik. Başta Yrd.Doç.Dr. Ayten Erduran hocamızın şahsında olmak üzere Matematik Bölümü’ne etkinlikteki destekleri için teşekkür ederiz. Çok yoğun bir akademik takvimi olmasına rağmen bizleri kırmayıp Japonya’dan gelen Misafirimiz Akio MATSUZAKİ’ ye ayrıca teşekkürü borç biliriz. Büyük bir özveri ile gönüllü olarak etkinliklerimiz de tercüme ve çeviri yapan MAGİT üyemiz Oğuz SELEK arkadaşımıza ve Sizler gibi öğrenci ve derneğimiz üyesi olan arkadaşımız Ali ÖZER’e de destekleri için teşekkür ederiz. Umarız MAGİT derneğimiz Çalıştay süresince tüm katılımcılarımızı mutlu etmeyi ve faydalı olmayı başarabilmiştir. Bu güzel birlikteliklerimizin devamı olması dilekleriyle tüm katılımcılarımıza ve MAGİT ailesi üyelerimize yeni eğitim döneminde başarılar dileriz.
 

Origami İle Matematik Ve Geometri Çalıştayı - Bayburt

(Etkinlik Albümümüz) (04.10.2013-05.10.2103) MAGİT bugün Bayburt Üniversitesin de çalıştay düzenleme mutluluğunu yaşadı. Bize bu mutluluğu yaşatan Bayburt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Fen Bilgisi bölümü öğrencilerine, organizasyonda yardım eden Akıl Küpü Kulübü öğrencileri ve Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Karadağ hocamıza ayrıca da Bayburt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Selçuk Çoskun'a sağladıkları imkan ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Uğur Çetinkaya -MAGİT
 

Buca Eğitim Fakültesi'ne misafir olduk

(11.04.2013 Etkinlik Albümümüz) Buca Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Matematik Öğretmenliği 3. Sıınıf öğrencilerine ve Yrd.Doç.Dr.Işıkhan Uğurel hocamıza nazik davet ve karşılamaları için candan teşekkür ederiz. İncelemeniz için